Finally Im done

assalamualaikum


tamatlah sudah perjuangan aku menghabiskan diploma. yaAllah alhamdulillah terima kasih kpd semua yg dh terlibat cehhh engko igt ini event ke apa. taklaa hahaha saje jer bihsan kan taktau nak cakap apa sbb aku ni pendiam orang nya lah puik.


malasla nak cakap banyak. gembira nya hati mmg takdpt nk d gambarkan dgn kata2 . dpt pulak dean kali nih last sem pulak tu. punyala aku tak konfiden tetiba dpt result hah ambik kau. terima kasih ya Allah tak sia2 aku tak tidur malam penat lelah aku merempat dekat bilik classmates gila la dia punya dugaan sampai aku rasa nak quit pun ada. tp bila terbayang wajah mak abah tak sampai hati. for what la aku nak quit sbb dugaan yg kecik cmtuh. hahaha. aku bangkit dgn mak abah yg jauh kat sana , sorang2 aku cuba face the problem. terima kasih ya Allah sbb selalu cekalkan hati aku selalu bagi aku kesabaran selalu tabahkan hati setiap kali kata2 tuduhan hinaan yang org bagi alhamdulillah masih kuat sampai sekarang. bila pikir balik kagum pulak dgn diri ni sbb berjaya bangkit balik alone. btw sesiapa yang pernah menuduh menghina menumpang sekaki tu terima kasih la ya. may Allah bless youol. amiin *tak ikhlas*hahahaha


Insyaallah kalau ada rezeki nak further for degree. doa2 la moga di permudahakan. hehe. btw tu jer bagi mereka yg sedang di byk masalah tu sabarlah tempuhlah apa jer depan mata. semua nya akan berakhir sabar jer nahh sekarang Allah hadiahkan pelangi. Thank you ALLAH.


xoxo
gadis kacamata yg comel gebu puik.

No comments:

Post a Comment