comeback single terbaru.

hollaaaaa im back with new blog new me and new life. puanpuan apa motif anda kembali berblog ? no komen. puanpuan why u so gojes? eh bukan i mmg selalu gojes ke hahaha. okay stop . actually lama dah niat iol nak berblog balik tp oleh sbb kekangan masa iol yang terlalu sibuk sebagai suri rumah tangga yang berjaya mana nk jaga anakanakanak lagi amboi kemaen byk anak nak layan somi lagi nak layan skandal lg so too much thing i need to care. so conclusion nyer i have no time for myself okay semua yang di atas tu tipu aka bulak. btw im just typing without stop and without think if my word could be hurt you muahahaha.

tengah2 final exam plus final sem final aka final year ni jugak aku nak memunculkan diri hahaha. i dont know mungkingggg i boring with my study weeks so decide nak on blog balik. n nahhhh my new blog . semalam sampai 5am lebih baru aku tido because of youuuuuuuu blog.

memangmemang i nampak sgt not so me yang will reach age 21 soon. ada ke gadis ayu yg berumur 21 soon guna theme pink dalam blog dia ? pulak dia wanna be a civil eng. tetiba blog theme warna pink. euu mana sifat kejantanan u. excuse me im a girl so of cossss i like pink . memang normal kot girl like me suka pink not too pink laa okayla dusty pink mcm smoke pink gitu muahahahaha

tu je nanti sambung balik bye.